💌 Crear Tarjetas de Boda Personalizadas 💌 para PC

Valoración: 3,1/5 - ‎289 votos
Última versión: 1.6
Descargas: 100.000+
Actualizada: 2023/12/24

Información

Precio: Gratis
Tamaño: 10.6 MB
Versión actual: 1.6
Nombre de paquete: com.InvitationCardsforWedding.OnlineCardMaker
Categoría: Entretenimiento
Desarrollador: New Creative Apps for Adults and Kids
Compatibilidad: Android 4.4 y versiones posteriores
Permisos: [ Más ]
Capturas de pantalla: [ Ver todo ]

Sunteți disperați să găsiți cardul perfect pentru invitația de nuntă pentru ziua dvs. specială? Nu căutați niciodată 💌 Invitatie de carduri de nunta 💌 vă va ajuta să creați cele mai romantice modele de carte de invitație de nuntă pe care le puteți personaliza în moduri diferite. Dacă visezi să fii mireasa perfectă cu un mireasă frumoasă de partea ta, aceste șabloane de carte de invitație creativă vor face ca visul să devină realitate. Partea de mireasă va fi completată cu cărți de invitație digitale realizate manual, care oferă o mulțime de idei de design interesante. Descărcați această aplicație elegantă de căsătorie și ceremonia dvs. va fi cu siguranță vorbirea orașului!

❥ O mulțime de teme de carte tradiționale și moderne!
❥ Scrieți numele oaspeților dvs., data și locul de desfășurare a ceremoniei!
❥ Alegeți între diferite fonturi elegante și reglați culoarea textului!
❥ Adăugați un fundal personalizat la designul dvs. de invitații!
❥ Salvați cartela personalizată E-card pentru a vă galerie de telefon!
❥ Împărtășiți cardurile de nuntă unice pe rețelele sociale!

💟 Cea mai bună aplicație de creare de carte de căsătorie invitație!

Dacă ați reușit să planificați petrecerea de logodnă perfectă, dar încercați să organizați ceremonia visurilor dvs., această aplicație elegantă pentru producătorii de cărți de nunta DIY este exact ceea ce ați căutat. 💌 Invitatie de carduri de nunta 💌 vă va ajuta să vă impresionați oaspeții cu idei originale de cărți de nuntă, care reprezintă visul fiecărei mireasă. Alegeți imagini de fundal dragoste romantice pentru e-cardul dvs. de invitație personalizată, adăugați ghilimele romantice și ajustați culoarea textului astfel încât să se potrivească cu tema și decorațiile evenimentului dvs.!

💟 Citate romantice pentru cărți de invitație de căsătorie!

Ultima aplicație de designer de cărți pentru nunți este menită să facă procesul de planificare să funcționeze fără probleme. Cu doar câteva robinete, puteți crea cele mai bune cărți de invitație de nuntă care ar face ca alte cupluri să vă invidieze! După ce terminați proiectarea invitațiilor creative, le puteți partaja pe social media și le puteți arăta tuturor prietenilor! Adăugați text personalizat cu acest creator unic de cărți de nuntă și impresionați oaspeții dvs. cu cât de originale sunt invitațiile dvs. de căsătorie. Te-ai săturat de cărțile de invitație alb-negru plictisitoare? Descărcați 💌 Invitatie de carduri de nunta 💌 și cartea dvs. de nuntă va fi rapid adus la viață!

💟 Indian carte de invitație de design carte de nunta!

De când erai mică, ți-ai imaginat cum va arăta ziua nunții tale. Cu 💌 Invitatie de carduri de nunta 💌 această fantezie poate deveni o realitate. Mirele din întreaga lume pot folosi această aplicație superbă creator de cărți de nuntă și alege o temă care se potrivește cel mai bine petrecerii lor de nuntă! Dacă sunteți o frumoasă mireasă indiană, puteți crea o carte de invitație de nuntă hindusă care va impresiona familia și prietenii dvs. tradiționali! Dacă preferați o nuntă mai modernă, puteți alege o temă a cărților preferate de dvs. și puteți adăuga un detaliu modern care ar face pop-ul frumos de nuntă pop! Orice este posibil cu acest creator unic de cărți electronice!

💟 Producător de carte de invitație de căsătorie pentru cuplurile îndrăgite!

Veți găsi invitații de nunta alb-negru plictisitoare? Vrei să fii unic și să faci ceva diferit pentru ziua ta cea mare? 💌 Invitatie de carduri de nunta 💌 vă va ajuta să vă atingeți obiectivul și să creați invitații drăguțe și romantice pentru ceremonia principală în doar câteva robinete! Alegeți dintre cardurile de căsătorie tradiționale și moderne, editați textul și faceți-l potrivit pentru oaspeții de diferite vârste, interese și gusturi - toate acestea sunt posibile cu acest creator de cărți cu invitație la nunta gratuită! Obțineți acum această aplicație sofisticată și surprindeți-i pe cei dragi prin intermediul unor carduri electronice de nunta inovatoare.

Instrucciones de instalación

  1. Cómo instalarlo con BlueStacks
  2. Cómo instalarlo con Nox App Player

Cómo instalarlo 💌 Crear Tarjetas de Boda Personalizadas 💌 para PC con BlueStacks

Gracias a BlueStacks podrás ejecutar apps para Android en tu PC. BlueStacks funciona como la clásica interfaz de Android. En lugar de utilizar gestos táctiles, este móvil virtual se controla con el ratón y el teclado.

  1. En primer lugar, debe instalar el software Bluestacks en su computadora o computadora portátil: descargar BlueStacks
  2. Después de Bluestacks, ahora debe descargar el archivo APK de 💌 Crear Tarjetas de Boda Personalizadas 💌: haga clic aquí
  3. Abra la aplicación Bluestacks ya instalada en su PC / Laptop. En la barra de herramientas de la esquina izquierda, encontrará una opción de Agregar APK. Cargue el archivo APK usando la opción en Bluestacks. Haga clic en eso.
  4. Te preguntará acerca de la ubicación donde guardaste el APK descargado. En mi caso, lo he guardado en el escritorio, así que estoy seleccionando eso.
  5. Ahora instalará automáticamente la aplicación en Bluestacks. Encontrará el 💌 Crear Tarjetas de Boda Personalizadas 💌 en la pestaña de aplicaciones en la pantalla principal de la ventana Bluestacks.
  6. Ahora, ya está todo listo para usar 💌 Crear Tarjetas de Boda Personalizadas 💌 en la PC. Aquí está el 💌 Crear Tarjetas de Boda Personalizadas 💌 que se ejecuta con éxito en mi PC después de la instalación y hace clic en la aplicación.

Cómo instalarlo 💌 Crear Tarjetas de Boda Personalizadas 💌 para PC con Nox App Player

Nox App Player es un programa para ordenador que se encarga de emular un entorno Android para que el usuario pueda jugar a cualquier juego de la Play Store sin necesidad de utilizar un dispositivo móvil. Resulta muy útil para aquellos usuarios que disponen de un dispositivo desfasado o que prefieren aprovechar la potencia de su ordenador en los mejores juegos de Android.

  1. En primer lugar, debe descargar el reproductor de la aplicación Nox - https://es.bignox.com/, haga clic en el software para comenzar la instalación en su computadora / computadora portátil.
  2. Ahora, descargue el archivo APK de aquí.
  3. Después de la instalación, abra el reproductor de NOX. En la esquina derecha de la caja de herramientas, encontrará una opción de 'Agregar APK'. Haga clic en esa opción.
  4. Seleccione No volver a mostrar y haga clic en Sé.
  5. Debes elegir el APK de la ubicación descargada. Como lo guardé en el escritorio, elijo desde allí. (Si su archivo descargado está en el área de Descargas, seleccione .APK desde allí)
  6. Nox instalará automáticamente la aplicación. Ábrelo desde la pantalla de inicio del reproductor de la aplicación Nox.
  7. Luego se le preguntará si desea cambiar su ubicación de 'Mundial' a cualquier ubicación en particular. Inicialmente, elija la opción Más tarde.
  8. Ahora, está listo para usar la aplicación con algunos enlaces de sitios web preexistentes integrados en la aplicación.
  9. Nota: Use ESCAPE para regresar a la pantalla de inicio o puede usar los símbolos para operar 💌 Crear Tarjetas de Boda Personalizadas 💌 en PC NOX app player.

Valoraciones y reseñas

3,1 de 5 - 289 votos
5
115
4
14
3
14
2
2
1
141

Opiniones

(*) is required

  • WRITE_EXTERNAL_STORAGE
  • INTERNET
  • ACCESS_NETWORK_STATE
  • WAKE_LOCK
  • READ_EXTERNAL_STORAGE