Instagram Video İndir para PC

Valoración: 5,0/5 - ‎23 votos
Última versión: 1.1.0
Descargas: 100+
Actualizada: 2023/12/26

Información

Precio: Gratis
Tamaño: 4.9 MB
Versión actual: 1.1.0
Nombre de paquete: com.mizanapps.instagramvideoindir
Categoría: Herramientas
Desarrollador: Mizan Apps
Compatibilidad: Android 4.0 y versiones posteriores
Permisos: [ Más ]
Capturas de pantalla: [ Ver todo ]

Novedades

-Video indirme noktasında yaşanan bazı sıkıntılar giderildi.
-Reklam düzelerinde değişikliğie gidildi.
-Kullanıcıyı anlamak adına uygulama deneyiminizi iyileştirmek için çalışmalar yapıldı.
-Instagram video indir ve resim indir işlemleri hızlandırıldı.
-instagram video indir uygulamasının ikonunda değişiklik yapıldı.

Instagram video indir, Android telefonlarda kullanılabilen bir Instagram video indir uygulamasıdır. Instagram video indir uygulaması ile Instagramda yer alan videoları, resimleri indirip ailenizle ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Instagram video indir ile internet bağlantınızın olduğu durumlarda (4G/3G/2G/EDGE veya mümkün olduğu durumlarda Wi-Fi) istediğiniz zaman indirme işlemini yapabilirsiniz. Instagram video indir ile hızlı bir şekilde istediğiniz, beğendiğiniz video ve resimleri indirebilir, sevdikleriniz değişik platformlarda paylaşabilirsiniz.

Instagram Video İndir Özellikleri

Instagram video indir, Instagram bünyesinde yer alan paylaşımları indirerek, telefonunuzda saklayabileceğiniz, ailenizle ve arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz bir indirme uygulamasıdır. İnternet bağlantınız olduğu sürece sınırsız sayıda video ve resimleri indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz olup, indirdiğiniz her öge için ödeme yapmanıza gerek kalmaz. Instagram video indirme programı kullanmak için herhangi bir üyelik ücreti ödemeniz gerekmemektedir.
Uygulama açık olmasa bile bünyesinde yer alan özellik ile Instagramda yer alan videoların ve resimlerin linklerini kopyalayarak otomatik olarak indirme imkanı da sunmaktadır. Ayrıca sizlere indirdiğiniz ögeleri paylaşma imkanı da sunmaktadır. Instagramda yer alan fotoğraflarınızı yada videolarınızı telefonunuzda da tutmak , saklamak isterseniz Instagram video indirme programı ile kaydetme işlemini yapabilirsiniz. Tek seferde binlerce video ve resimleri size indirme imkanı sunan uygulamada indirme limiti yoktur. Sınırsız sayıda indirme yapabileceğiniz uygulamada ne kadar indirme işlemi yaparsanız yapın sizden ücret istenmemektedir.
Bir kaç tıkla Instagramda yer alan videoları ve resimleri indirme imkanı sunan uygulamanın kullanımı da oldukça basit. Sade ve anlaşılır bir arayüze sahip olan uygulamada yer alan bildirimlerinizin açık olduğundan emin olun. Ardından Instagram uygulamasına girin ve indirmek istediğiniz öğenin bağlantı linkini kopyalayın. İndirmek istediğiniz bağlantılar otomatik olarak İnstagram video indir uygulamasına gelmiş olacaktır. Ardından indirme butonuna basarak indirme işlemini başlatabilirsiniz. Uygulama bünyesinde yer alan otomatik indirmeyi aktif ederek kopyalanan linklerin otomatik olarak cihazınıza indirebilirsiniz. Otomatik indirme aktif olduğunda daha hızlı bir şekilde video ve resimlerinizi indirebilirsiniz. Uygulamanın içerisinde yer alan Kullanım Kılavuzunu kullanarak uygulama hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Instagram video indir uygulaması binlerce video ve resmi indirme sizlere ücretsiz bir şekilde indirme imkanı sunmaktadır.


Instagram video indir uygulaması ile telefonunuza InstagramVideo&Resimleri indir. Bu uygulama size ücretsiz şekilde Instagram üzerinden tüm video ve resimleri indirmenize olanak sağlar böylece siz bunları ister yeniden paylaşır isterseniz telefonunuzda saklayabilirsiniz. Uygulama sayesinde Instagram kendi fotoğraflarınızı yeninden telefona kaydetme işlemi de yapabilirsiniz. Instagram video indir uygulaması size binlerce videoyu tek bir seferde indirme özelliği bile sunuyor. Otomatik indir özelliğini açarak uygulama sayesinde linkini kopyaladığınız tüm içerikler anında telefonunuza inecektir.

Uygulamanın açık bile olmasına gerek yok sadece Instagram video indir işlemini yapmak için Instagramdan video veya resimlerinlibkini kopyalayın otomatik olarak sizin için indirsin.

-Ücretsiz Instagram videoları indir
-Yine Ücretsiz Instagram resimleri indir
-Instagram GIF ve gizli hesaplardan video resim indirme
-Türkçe Dil desteği
-Arapça Dil Desteği
-Instagram Şifre ve API gibi bilgilerinizi kullanmaz!

Instrucciones de instalación

  1. Cómo instalarlo con BlueStacks
  2. Cómo instalarlo con Nox App Player

Cómo instalarlo Instagram Video İndir para PC con BlueStacks

Gracias a BlueStacks podrás ejecutar apps para Android en tu PC. BlueStacks funciona como la clásica interfaz de Android. En lugar de utilizar gestos táctiles, este móvil virtual se controla con el ratón y el teclado.

  1. En primer lugar, debe instalar el software Bluestacks en su computadora o computadora portátil: descargar BlueStacks
  2. Después de Bluestacks, ahora debe descargar el archivo APK de Instagram Video İndir: haga clic aquí
  3. Abra la aplicación Bluestacks ya instalada en su PC / Laptop. En la barra de herramientas de la esquina izquierda, encontrará una opción de Agregar APK. Cargue el archivo APK usando la opción en Bluestacks. Haga clic en eso.
  4. Te preguntará acerca de la ubicación donde guardaste el APK descargado. En mi caso, lo he guardado en el escritorio, así que estoy seleccionando eso.
  5. Ahora instalará automáticamente la aplicación en Bluestacks. Encontrará el Instagram Video İndir en la pestaña de aplicaciones en la pantalla principal de la ventana Bluestacks.
  6. Ahora, ya está todo listo para usar Instagram Video İndir en la PC. Aquí está el Instagram Video İndir que se ejecuta con éxito en mi PC después de la instalación y hace clic en la aplicación.

Cómo instalarlo Instagram Video İndir para PC con Nox App Player

Nox App Player es un programa para ordenador que se encarga de emular un entorno Android para que el usuario pueda jugar a cualquier juego de la Play Store sin necesidad de utilizar un dispositivo móvil. Resulta muy útil para aquellos usuarios que disponen de un dispositivo desfasado o que prefieren aprovechar la potencia de su ordenador en los mejores juegos de Android.

  1. En primer lugar, debe descargar el reproductor de la aplicación Nox - https://es.bignox.com/, haga clic en el software para comenzar la instalación en su computadora / computadora portátil.
  2. Ahora, descargue el archivo APK de aquí.
  3. Después de la instalación, abra el reproductor de NOX. En la esquina derecha de la caja de herramientas, encontrará una opción de 'Agregar APK'. Haga clic en esa opción.
  4. Seleccione No volver a mostrar y haga clic en Sé.
  5. Debes elegir el APK de la ubicación descargada. Como lo guardé en el escritorio, elijo desde allí. (Si su archivo descargado está en el área de Descargas, seleccione .APK desde allí)
  6. Nox instalará automáticamente la aplicación. Ábrelo desde la pantalla de inicio del reproductor de la aplicación Nox.
  7. Luego se le preguntará si desea cambiar su ubicación de 'Mundial' a cualquier ubicación en particular. Inicialmente, elija la opción Más tarde.
  8. Ahora, está listo para usar la aplicación con algunos enlaces de sitios web preexistentes integrados en la aplicación.
  9. Nota: Use ESCAPE para regresar a la pantalla de inicio o puede usar los símbolos para operar Instagram Video İndir en PC NOX app player.

Valoraciones y reseñas

5,0 de 5 - 23 votos
5
23
4
0
3
0
2
0
1
0

Opiniones

(*) is required

  • INTERNET
  • WRITE_EXTERNAL_STORAGE
  • ACCESS_WIFI_STATE
  • ACCESS_NETWORK_STATE
  • WAKE_LOCK
  • VIBRATE
  • RECEIVE_BOOT_COMPLETED
  • READ_EXTERNAL_STORAGE