LifeXite para PC

Valoración: 5,0/5 - ‎1 votos
Última versión: 1.0.3
Descargas: 1+
Actualizada: 2024/04/21

Información

Precio: Gratis
Tamaño: 48.3 MB
Versión actual: 1.0.3
Nombre de paquete: dk.applicateit.lifexite
Categoría: Medicina
Desarrollador: Applicate IT
Compatibilidad: Android 5.0 y versiones posteriores
Permisos: [ Más ]
Capturas de pantalla: [ Ver todo ]

Novedades

Release version 1.0.3 with full features

Daglige spørgsmål og trivsel
LifeXite er en app, der hjælper med at fremme anbragte unges trivsel på anbringelsessteder. Der er 2 forskellige brugertyper I appen, hhv. Den unge selv og pædagogerne på anbringelsesstederne. Den unge vil hver dag få stillet 2 spørgsmål, et om den generelle trivsel og 1 om et specifikt ICS-emne, disa spørgsmål svares på med en scoring fra 1-5 og kan, hvis ønsket også kommenteres på. ICS står for Integrated Children System og er en metode benyttet i hele landet hasta involvere den unge i sin egen udvikling og trivsel. Den pædagog, der har ansvaret para den unge på den pågældende dag, får de to samme spørgsmål om barnet. Både pædagogens og den unges svar er synlige para hinanden, hvilket skaber base para videre dialog om udvikling og generel trivsel. Svarene bliver opsummeret I en graf, der I denne version kun er tilgængelig på webportalen, men også bliver implementeret på appen. Derudover bliver svart på det første spørgsmål, den generelle trivsel, opsummeret i et ikon, der viser om den unge har en fremgang, nedgang eller er statisk hen over de seneste 7 dage. Denne er synlig para både pædagog og ung i appen.

Rapport og Historie
Da de unge er anbragt af kommunerne de bor i, fungerer der et samarbejde mellem socialrådgiverne i kommunen, den unge og pædagogerne. Dette samarbejde fungerer ved, en socialrådgiveren sender en handleplan for den pågældende unge til anbringelsesstedet, hvilken pædagogen arbejder ud fra i sit arbejde med den unges trivsel. Derfor er der også en rapporteringsfunktion i appen. Der kan både den unge og pædagogen se handleplanen og i fællesskab lave en plan for, hvordan de gerne vil realisere den, hvilket også kan skrives i rapporteringsfunktionen. Foruden planer, har pædagogen også muligheden for at rapportere på og lave en score på den unges udvikling på de ICS-punkter, som der arbejdes på med den unge. Scoren går fra 1-5 og bliver vis i et spindelvævsdiagram, som barnet har adgang til i appen og pædagogen har i webportalen. Diagrammet er baseret på para forskellige typer score, hhv. den potentielle udvikling para hvert ICS-punkt og den aktuelle udvikling. Sus inddrages den unge igen i sin egen udvikling og har derfor også sit eget diagram, som han / hun kan score på. Diagrammet findes på Historie-fanen i appen.

Ungeliste
Fordi pædagogerne typisk arbejder 12 timer ad gangen, er de ikke på arbejde hver dag. Derfor har appen også en ungeliste, hvor pædagogen kan vælge, hvilke unge han / hun har i pleje den pågældende dag. I denne listen kan pædagogerne se ikonet, der indikerer om den unge har en opadgående- eller nedadgående udvikling hen over de seneste 7 dag, hvilket dag pædagogen mulighederne til at fokusere på de unge, der på tidspunktetest hmh. Når en pædagog har valgt sine unge I pleje for dagen, har pågældende pædagog stadig adgang til de andre unges rapporter og kan se og skrive indlæg, hvis der laves nogle observador relevante. Det er dog kun pædagogen med ansvar for den unge, der kan svare på de 2 daglige spørgsmål. Denne metode og app dador de unge mera indblik i deres egen udvikling og dador pædagogerne muligheden for at samarbejde mera både med socialrådgiveren og med de unge selv.

Instrucciones de instalación

  1. Cómo instalarlo con BlueStacks
  2. Cómo instalarlo con Nox App Player

Cómo instalarlo LifeXite para PC con BlueStacks

Gracias a BlueStacks podrás ejecutar apps para Android en tu PC. BlueStacks funciona como la clásica interfaz de Android. En lugar de utilizar gestos táctiles, este móvil virtual se controla con el ratón y el teclado.

  1. En primer lugar, debe instalar el software Bluestacks en su computadora o computadora portátil: descargar BlueStacks
  2. Después de Bluestacks, ahora debe descargar el archivo APK de LifeXite: haga clic aquí
  3. Abra la aplicación Bluestacks ya instalada en su PC / Laptop. En la barra de herramientas de la esquina izquierda, encontrará una opción de Agregar APK. Cargue el archivo APK usando la opción en Bluestacks. Haga clic en eso.
  4. Te preguntará acerca de la ubicación donde guardaste el APK descargado. En mi caso, lo he guardado en el escritorio, así que estoy seleccionando eso.
  5. Ahora instalará automáticamente la aplicación en Bluestacks. Encontrará el LifeXite en la pestaña de aplicaciones en la pantalla principal de la ventana Bluestacks.
  6. Ahora, ya está todo listo para usar LifeXite en la PC. Aquí está el LifeXite que se ejecuta con éxito en mi PC después de la instalación y hace clic en la aplicación.

Cómo instalarlo LifeXite para PC con Nox App Player

Nox App Player es un programa para ordenador que se encarga de emular un entorno Android para que el usuario pueda jugar a cualquier juego de la Play Store sin necesidad de utilizar un dispositivo móvil. Resulta muy útil para aquellos usuarios que disponen de un dispositivo desfasado o que prefieren aprovechar la potencia de su ordenador en los mejores juegos de Android.

  1. En primer lugar, debe descargar el reproductor de la aplicación Nox - https://es.bignox.com/, haga clic en el software para comenzar la instalación en su computadora / computadora portátil.
  2. Ahora, descargue el archivo APK de aquí.
  3. Después de la instalación, abra el reproductor de NOX. En la esquina derecha de la caja de herramientas, encontrará una opción de 'Agregar APK'. Haga clic en esa opción.
  4. Seleccione No volver a mostrar y haga clic en Sé.
  5. Debes elegir el APK de la ubicación descargada. Como lo guardé en el escritorio, elijo desde allí. (Si su archivo descargado está en el área de Descargas, seleccione .APK desde allí)
  6. Nox instalará automáticamente la aplicación. Ábrelo desde la pantalla de inicio del reproductor de la aplicación Nox.
  7. Luego se le preguntará si desea cambiar su ubicación de 'Mundial' a cualquier ubicación en particular. Inicialmente, elija la opción Más tarde.
  8. Ahora, está listo para usar la aplicación con algunos enlaces de sitios web preexistentes integrados en la aplicación.
  9. Nota: Use ESCAPE para regresar a la pantalla de inicio o puede usar los símbolos para operar LifeXite en PC NOX app player.

Valoraciones y reseñas

5,0 de 5 - 1 votos

Opiniones

(*) is required

  • INTERNET
  • CAMERA
  • ACCESS_FINE_LOCATION
  • ACCESS_NETWORK_STATE
  • ACCESS_COARSE_LOCATION
  • WRITE_EXTERNAL_STORAGE
  • READ_EXTERNAL_STORAGE
  • ACCESS_WIFI_STATE
  • WAKE_LOCK